1545

Урядова гаряча лінія

Грушівська громада

Дніпропетровської області

(05656) 57770

Телефон

 
УКРАЇНА
Грушівська сільська рада
МІСЦЕВЕ САМОВРЯДУВАННЯ
Дніпропетровської області
ХІ СЕСІЯ VIII СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ
20.10.2021 с. Грушівка № 199
Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній Громаді Святого Апостола Іакова Парафії Української Православної Церкви

Відповідно до статей 12, 92, 122, 123 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України «Про землеустрій», керуючись пунктом 34 частини 1 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши заяву Релігійної Громади Святого Апостола Іакова Парафії Української Православної Церкви від 10 вересня 2021 року про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування на території Грушівської об’єднаної територіальної громади Дніпропетровської області, враховуючи висновки і рекомендації постійної комісії з питань регулювання земельних відносин та охорони навколишнього середовища, Грушівська сільська рада

ВИРІШИЛА

  1. Надати дозвіл на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в постійне користування Релігійній Громаді Святого Апостола Іакова Парафії Української Православної Церкви орієнтовною площею 0,4 га для будівництва та обслуговування храму за адресою: вул. Центральна, 43, с. Токівське, Криворізький (колишній Апостолівський) район, Дніпропетровська область на території Грушівської об’єднаної територіальної громади Дніпропетровської області.
  2. Релігійній Громаді Святого Апостола Іакова Парафії Української Православної Церкви замовити в землевпорядній організації, що має ліцензію на проведення зазначених робіт, розробку проєкту землеустрою та, за наявності витягу з Державного земельного кадастру, подати розроблений та погоджений відповідно до законодавства проєкт землеустрою до Грушівської сільської ради на затвердження.
  3. Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію Грушівської сільської ради з питань містобудування, будівництва, земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища.
Грушівський сільський голова Сергій МАРИНЕНКО